Laminaat en PVC-vloeren

Op zoek naar een nieuwe vloer? Kies dan voor een pvc of laminaatvloer bij Molenhuys Design in Hellevoetsluis.

Laminaat vloeren

Met de zeer diverse laminaat merken  is er een breed scala aan mogelijkheden. Omdat deze merken al tientallen jaren toonaangevend zijn op het gebied van laminaat, bent u altijd verzekerd dat u een onberispelijke kwaliteit laminaatvloer in huis haalt.

PVC-vloeren

Net als bij laminaat zijn de pvc vloeren (ook wel vinyl vloeren genoemd) er in tal van ontwerpen. Op het eerste gezicht lijkt een pvc-vloer op een laminaat, maar er zijn tal van verschillen. Zo is een pvc-vloer over het algemeen slijtvaster, makkelijker in het onderhoud en voelt deze zachter en warmer aan. De extra toplaag geeft bovendien de vaak aanwezige structuur een intensere uitstraling. Een ander voordeel van pvc ten opzichte van laminaat is dat deze naast in de woonkamer en slaapkamer ook uitermate geschikt is voor de badkamer en keuken.

Wij leggen uw perfecte vloer

Of u nu kiest voor een laminaat- of pvc-vloer, onze professionals komen de vloer perfect voor u leggen. Daarbij verzorgen we ook alle bijkomende werkzaamheden, zoals het weghalen en afvoeren van de oude vloer, zodat u er geen omkijken naar heeft. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de vloer zelf te leggen; in dat geval verzorgen we alleen de levering en (indien gewenst) bezorging van uw vloer.

Bekijk de vloeren in onze showroom

In onze showroom aan de Christiaan Huygensweg 9 a in Hellevoetsluis hebben we voor u tal van onze pvc- en laminaatvloeren uitgestald. Zo kunt u zelf ervaren welk type vloer het beste bij uw wensen past. Uiteraard voorzien we u daarbij graag van raad en daad op basis van onze vele jaren ervaring in het vak.

Bezoek de showroom

Gerelateerde projecten