De badkamer-specialist van Hellevoetsluis

Voor een volledig nieuwe badkamer, maar ook voor alleen losse sanitair producten zoals een badkamermeubel, douchecabine of alleen de tegels, bent u bij Molenhuys Design in Hellevoetsluis aan het goede adres. Wij zijn de interieur specialist van Hellevoetsluis en omgeving.

Complete badkamer

Molenhuys Design verzorgt de levering van uw complete nieuwe badkamer. Laat ons u ontzorgen; van uw eerste bezoek aan onze showroom tot het inmeten van de badkamer en van de ontwerptekeningen van de realisatie van uw nieuwe luxe badkamer.

Sanitairwinkel met alles voor uw badkamer en toilet

Naast het ontwerp, levering van volledige badkamers, bieden we als allround sanitairwinkel allerlei badkamer- en sanitair producten los aan. Daarbij kunt u onder andere denken aan tegels voor uw badkamer en toilet, badmeubels, douchecabines en kranen, maar ook aan woonkamervloeren.

Ervaren professionals & A-merken

Molenhuys Design werkt al meer dan 15 jaar voor veel vaste klanten, zowel particulieren als bedrijven, in Hellevoetsluis en omgeving. Daarbij staat een kwalitatief hoogstaand eindproduct altijd hoog in het vaandel. Zo werken we vrijwel alleen maar met bekende A-merken, zodat onze klanten verzekerd zijn van kwaliteit.

Badkamer showroom Hellevoetsluis

Voor een goed beeld van al onze producten én voor een flinke dosis badkamer-inspiratie, nodigen we u van harte uit in onze showroom aan de Christiaan Huygensweg 9 a in Hellevoetsluis. Door de ruime opzet van de showroom is er een grote collectie wand- en vloertegels, en een aantal sanitaire opstellingen aanwezig. Daarbij zijn er badkameropstellingen in verschillende prijsklassen.

Onze showroom is geopend op dinsdag,woensdag, donderdag en vrijdag van 10:00 – 17:00 uur. En zaterdag van 10:00 – 16:00 uur. Kom dus gerust een keer bij ons langs of neem contact met ons op als u vragen heeft over onze badkamers of andere producten.

Bezoek de showroom

Gerelateerde projecten