Inbouwkasten op maat

Molenhuys Design is ook gespecialiseerd in het maken van diverse type inbouwkasten op maat. De combinatie van de topkwaliteit kasten en de montage door onze professionals, zorgt altijd voor een prachtige kast die uw woning compleet maakt.

Inbouwkast van A-merken

Wij staan garant voor onze kasten en hebben er daarom voor gekozen om te werken met de kasten van Stijl en Raumplus. Met de kasten en schuifwandsystemen van deze twee A-merken bent u altijd verzekerd van een topkwaliteit garderobe inbouwkast.

Op maat inbouwkasten

Uiteraard kunnen we u ook helpen bij ‘standaard’ kasten, maar voor het mooiste eindresultaat gaat u natuurlijk voor een op maat inbouwkast. Daarmee benut u namelijk de ruimte in uw woning optimaal; de kast past altijd en er zijn geen ruimtes meer tussen uw kast en de muur of het plafond. Bovendien is de indeling van de kast altijd naar persoonlijke voorkeuren in te delen en dat maakt alles bij elkaar dat uw droomkast het eindproduct is. Of u een grote- of kleine ruimte voor de kast heeft, overal waar ruimte is, kunnen wij de kast voor u maken.

Inbouwkasten showroom Hellevoetsluis

In onze showroom in Hellevoetsluis hebben wij – naast onze badkamers en sanitair producten – tal van inbouwkasten voor u uitgestald. Kom eens langs en bekijk de mogelijkheden. Uiteraard adviseren we graag welk kasttype het beste bij uw situatie en wensen aansluit en laten we daarbij alle opties aan u zien.

Uw inbouwkast van inmeten tot montage

Als u bij ons in de showroom de kast van uw smaak heeft gevonden, maken wij voor u een offerte. Vervolgens komen we de kast bij u thuis inmeten en verzorgen we de plaatsing. Daarbij nemen we met niks minder dan een topproduct genoegen; onze professionals maken uw garderobe inbouwkast tot een prachtig eindproduct waar u jaren plezier van heeft.

Bezoek de showroom

Gerelateerde projecten