Molenhuys Design is de badkamer- en interieurspecialist van Hellevoetsluis en omgeving. Daarnaast leveren we inbouwkasten, pvc- en laminaatvloeren, industriële deuren en horren.

Het bedrijf wordt gerund door Jan & Jeaninne van der Molen en is sinds 2012 gevestigd aan de Christiaan Huygensweg 9A in Hellevoetsluis (op bedrijvenpark Kickersbloem 2). Op dit adres vindt u tevens onze showroom, waar een uitgebreid scala aan badkamers en overige producten te bezichtigen is. Onze showroom is geopend op dinsdag, woensdag ,donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Wij werken in Hellevoetsluis en omgeving voor zowel particuliere als zakelijk klanten en zijn trots op het feit dat we in de afgelopen jaren al een grote groep aan vaste klanten hebben opgebouwd.

A-merken & professionele montage

Op het gebied van plaatsing en montage werken we nauw samen met vakmensen. De combinatie van deze professionals en onze producten van diverse A-merken zorgen ervoor dat we bij iedere order een kwalitatief hoogstaand eindproduct afleveren.